Carmen Simionescu a nascut. Ce nume a ales pentru fetita | Demamici.ro

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a devenit pentru prima data mama pe 1 august, la orele pranzului. Artista a nascut intr-un spital public din Bucuresti, prin cezariana.

Atat Carmen, cat si fetita sunt perfect sanatoase. Micuta va purta numele de Sofia. Cu putin timp inainte de marele eveniment, Carmen posta pe retelele de socializare ultima fotografie cu burtica de gravida.

„Zâmbet de copil… Curând zâmbet de femeie. Mândră să fiu mamă. Mor de nerăbdaree!”, era mesajul care insotea imaginea postata de artista.

Carmen Simionescu a fost o graviduta foarte activa. Artista s-a prezentat la evenimente pana in ultimul trimestru de sarcina si s-a bucurat de vacante numeroase alaturi de iubitul sau, semn ca sarcina nu a fost una dificila.

Prietenii de pe conturile de socializare asteapta cu nerabdare prima fotografie cu micuta Sofia.

Carmen Simionescu a ales sa nasca prin cezariana

In ciuda numeroaselor controverse legate de nasterile prin cezariana, la alegere, Carmen a marturisit cu sinceritate ca decizia de a-si aduce pe lume fetita printr-o interventie chirurgicala ii apartine.

Asumata, fiica lui Adi Minune, a marturisit ca si-a dorit sa scape de durerile din timpului travaliului si a nasterii vaginale.

„Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece.

Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană”, declara Karmen, intr-un interviu.

Carmen Simionescu si Bogdan Caplescu s-au casatorit

Fiica si Adi Minune si Bogdan Caplescu au devenit sot si sotie cu putin timp inainte de venirea pe lume a fiicei lor. Desi insarcinata in ultimul trimestru de sarcina, artista a stralucit in rochia de mireasa.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

12 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni