Cântăreața Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani: „E cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!” VIDEO | Demamici.ro

Cântăreața Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani: „E cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!” Îndrăgita interpretă de muzică populară Angela Rusu a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară.

Artista este însărcinată în 4 luni și jumătate (18 săptămâni) și urmează să aducă pe lume o fetiță. Chiar dacă are copii mari: Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani), Angela Rusu și soțul său Marius Moldovan și-au dorit foarte mult să devină părinți.

Pentru a reuși minunea, cântăreața a apelat la o clinică de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas. Eforturile cuplului au fost răsplătite prin minunea pe care Angela Rusu o poartă în burtică.

Cântăreața Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani: „E cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!”

Angela Rusu: „Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!”

Chiar dacă sarcina a apărut la o vârstă înaintată, interpreta de muzică populară susține că nu întâmpină niciun fel de probleme. Nu s-a confruntat nici măcar cu celebrele grețuri de dimineață, specifice sarcinilor aflate în primul trimestru. Angela Rusu și soțul său Marius au amenajat deja camera în care va locui fetița lor și i-au ales deja numele: Maria.

„Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort”, a mărturisit Angela Rusu pe contul său de YouTube.

Vezi si: Gina Pistol, despre durerile din sarcină: „Sa nu credeți că dacă apar la TV nu trec prin asta!” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu e însărcinată a treia oară: „Ne doream mult acest copil!” | Demamici.ro

Angela Rusu a slăbit 26 kg în 2020

La 46 de ani, Angela Rusu se poate lăuda cu o siluetă incredibilă. În 2020 artista a reușit să scape de 26 de kilograme cu ajutorul medicului nutriționist.

„Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 kg la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana.

În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate (…) Pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc și ce nu”, declara Angela Rusu anul trecut.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână