Mămici și tătici celebri

Bruce Willis, tată a cinci fete, aniversare specială în familie. Actorul de 68 de ani a fost recent diagnosticat cu demență | Demamici.ro

Bruce Willis, tată a cinci fete, aniversare specială în familie. Bruce Willis, legendarul actor de la Hollywood, își trăiește acum mare parte din timp alături de familie, departe de lumina reflectoarelor.

Actorul în vârstă de 68 de ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, ceea ce l-a făcut să se și retragă din lumina reflectoarelor.
După mai multe investigații, actorul a primit un diagnostic dur – demență, iar din acel moment starea lui a început să se degradeze.

Tată a cinci copii, mai precis, cinci fete,  Bruce Willis prețuiește acum enorm fiecare clipă petrecută alături de ele. Iar același lucru îl resimte și familia lui.

Pe 19 martie, de ziua de naștere a actorului, soția lui, cele cinci fiice ale sale, dar și fosta soție, actrița Demi Moore, i-au organizat acasă o petrecere cu adevărat specială. A fost prima aniversare pentru actor de la primirea diagnosticului de demență, iar Emma Heming Willis, soția starului, a decis să împărtășească cu fanii actorului frânturi de la petrecerea lui aniversară.

De altfel, soția actorului și-a făcut un obicei în ultima vreme să intre pe Instagram și să transmită noutăți legate de starea lui Bruce Willis, mai ales că fanii s-au arătat îngrijorați cu privirea la el.

În postarea ei de pe Instagram, Emma a mărturisit că și-a început dimineața cu ochii în lacrimi și că se străduiește să rămână puternică pentru Bruce și cei doi copii pe care îi au împreună: Mabel, de 10 ani, și Evelyn, de 8 ani.

„Văd luminița de la capătul tunelului și mă simt norocoasă când văd atâtea gânduri bune și iubire îndreptate înspre soțul meu și familie. Văd mesajele voastre, poveștile voastre și vă mulțumesc din inimă. Legătura cu voi mă ajută și sper să vă ajute și pe voi, când și eu vă văd călătoria.”

Bruce Willis, tată a cinci fete, aniversare specială în familie. Cea de-a doua fiică a lui Bruce Willis, mesaj de ziua lui: „Ce privilegiu ca acest bărbat să-mi fie tată”

La petrecerea aniversară a lui Bruce Willis a fost prezentă și actrița Demi Moore, fosta lui soție, alături de care are trei fete: Rumer, 34 ani, Scout, 31 ani, și Tallulah Willis, 29 ani.
Cei doi au rămas în relații foarte bune, drept dovadă că Demi Moore este apropiată și de actuala familie a actorului și de soția lui.

Încă de la aflarea diagnosticului, Demi Moore a fost alături de familia lui și a fost nelipsită de la aniversare. Iar copiii pe care îi au împreună au marcat pe rețelele de socializare aniversarea tatălui lor, cu cele mai frumoase urări.

„La mulți ani, Regelui meu din zodia Peștilor! Maestrul dualității, atât erou de acțiune super dur, cât și tată super blând. Ce privilegiu ca acest bărbat să-mi fie tată și să mă învețe atât de multe despre viață, bucurie și mici fărădelegi”, a scris Scout, fiica lui în vârstă de 31 de ani.

Pentru familia extinsă a lui Bruce Willis, fiecare zi petrecută alături de actor este cu adevărat prețiosă, mai ales că starea lui se degradează constant.

„Nu e o zi ușoară, dar plină de dragoste, iar durerea noastră ne indică de fapt cât de mult iubim pe cineva. Azi le duc pe amândouă. Durerea e prețul pe care îl plătești mereu când simți atâta dragoste. Trimit iubirea mea tuturor celor încercați, cărora li s-a dilatat iubirea până în punctul în care a devenit durere. Te iubesc.”, a mai transmis cea de-a doua fiică a lui.

Bruce Willis s-a retras din lumina reflectoarelor după ce anul trecut familia anunțase că se confruntă cu niște probleme de sănătate și se credea inițial că ar fi vorba de afazie.
În februarie, actorul a primit diagnosticil oficial de demență, o boală debilitantă care poate afecta pe oricine.

Vezi și: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Vezi si: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni