Brexitul prin ochi de copil! Scrisoarea unei fetite de 6 ani catre presedintele Consiliului European a devenit virala | Demamici.ro

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a fost profund impresionat de scrisoarea unei fetite de 6 ani. Micuta Sophie i-a transmis liderului european un mesaj care a facut inconjurul lumii.

„Draga domnule Tusk,

Locuiesc in Marea Britanie. Stiu ca in curand vom parasi Uniunea Europeana. Dar cred ca ar trebui sa ramanem prieteni. Imi puteti da, va rog frumos, un autograf pentru cartea mea cu Europa?

De la Sophie, 6 ani

P.S. V-am desenat un unicorn.”

Donald Tusk nu a ramas mut in fata mesajului emotionant transmis de fetita si i-a oferit un raspuns: „Vom fi intotdeauna prieteni, Sophie” au fost cuvintele pe care i le-a transmis copilei.

De asemenea, Donald Tusk a confirmat printr-un comentariu ca cerinta fetitei de a primi un autograf din partea sa a fost indeplinita si ca fotografia i-a fost deja trimisa.

Guy Verhofstadt, raportorul Parlamentului European privind Brexitul, a adaugat un comentariu cu privire la scrisoarea fetitei. „Uneori e nevoie de un copil sa ne faca sa vedem totul in perspectiva”, a scris Verhofstadt pe Twitter, potrivit euronews.com.

In 2016 a avut loc referendumul prin care britanicii au hotarat in proportie de 52% sa paraseasca Uniunea Europeana. Fenomenul a primit numele de Brexit (Britain Exit). Dupa ce in ultimele doua zile, orice a propus Parlamentul a fost respins categoric, Theresa May a obtinut, joi, „o victorie” si motiunea ei a fost votata.

Joi, 14.03.2019, Parlamentul britanic a votat amanarea Brexitului cu 412 voturi pentru si 202 impotriva. Astfel se face ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata pentru 30 iunie.

Citeste si:

SCRISOAREA UNEI MAME CARE ARE UN COPIL CU NEVOI SPECIALE: ” TU, STATULE ROMÂN, IA-ȚI 5 MINUTE DIN TIMPUL TĂU ȘI UITĂ-TE ÎN OCHII ACESTEI FETIȚE!” | DEMAMICI.RO

2018, ANUL CU CELE MAI PUTINE NASTERI DIN ULTIMII 50 DE ANI | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni