Bebelus de 11 luni nascut fara un brat cucereste internetul. E cel mai tanar „influencer” de pe Instagram | Demamici.ro

Bebelus de 11 luni nascut fara un brat cucereste internetul. E cel mai tanar „influencer” de pe Instagram. Are doar 11 luni, insa a reusit sa cucereasca inimile tuturor pe retelele de socializare.

Bebelusul Sean Heilimo se lauda cu aproape 7000 de urmaritori pe Instagram, care ii urmaresc cu drag povestea si intreaga lui aventura in viata.

Bebelusul Sean, originar din Toronto (Canada), s-a nascut fara mana si antebratul stang.
O conditie prenatala numita sindromul benzilor amniotice l-a condus catre acest handicap. Acest sindrom i-a constrans, practic, bratul stang prin aceste benzi amniotice, asemenea unor inele, iar astfel s-a impiedicat dezvoltarea lui normala in uter.

Jurnal de bebelus. Mama lui Sean i-a creat propria pagina de Instagram fara sa stie ca avea sa devina o „mica vedeta”

Inca de anul trecut, Brianna Heilimo, mama lui Sean, a redat povestea fiului printr-o pagina de Instagram pe care i-a dedicat-o lui.

Asemenea unui jurnal online, mama lui Sean si-a dorit sa descrie aventura lui in viata, imediat dupa nastere si cum arata viata atunci cand vii pe lume cu un astfel de handicap.

„Pagina de instagram ii este dedicata lui. In general postez despre familie, despre evenimentele din viata noastra si ce inseamna sa fii mama unui copil care s-a nascut cu o astfel de dizabilitate.

Postez in general fotografii despre momentele ceva mai grele prin care trece Sean si provocarile pe care le intampina. Taratul, jocul si mancatul singur au fost mai grele pentru Sean la inceput. Dar chiar si asa este un copil tare vesel si cred ca din acest motiv oamenii au ajuns sa il indrageasca asa tare.

Am primit foarte mult sprijiin si comentarii pozitive de la atat de multi oameni, ceea ce ne-a adus multa alinare si ne-a incurajat sa fim in continuare optimisti”, a povestit mama lui Sean, potrivit metro.co.uk.

Bebelus de 11 luni nascut fara un brat cucereste internetul. Au primit vestea in timpul unei ecografii in saptamana 20 de sarcina

Brianna si sotul ei Jonathan au stiut de problemele cu care se va confrunta copilul lor inca din saptamana 20 de sarcina.
Atunci, in timpul unei ecografii de rutina, medicul obstetrician a observat ca bratul stang al lui Sean nu parea dezvoltat normal.

Tot atunci li s-a confirmat si faptul ca bebelusul lor se va naste fara unul din brate complet dezvoltat.

„Medicul ne-a spus ca se poate intampla oricui, dar acest lucru nu m-a ajutat. Am inceput sa ma panichez, sa ma gandesc la faptul ca bebelusul meu nu va putea niciodata sa mearga pe bicicleta sau sa inoate. Ma gandeam ca nu va reusi sa traiasca o viata normala”, a mai spus Brianna.

Inca din primele luni de viata, micutul Sean si-a uimit parintii cu evolutia lui si cat de repede s-a adaptat mediului inconjurator, chiar si fara un brat.

„Se taraste, insa are felul lui aparte prin care o face. E genul de tarat pe care il vezi in armata, cu stomacul lipit de podea, si nu din maini si genunchi, asa cum fac restul copiilor.

Acum are aproape un an si pot spune ca cu bucurie ca poate face majoritatea lucrurilor pe care e face orice copil de varsta lui. Daca se joaca cu jucarii, va apuca o jucarie cu bratul lui bun si isi va folosi bratul stang ca ajutor in ridicarea altor jucarii. Stie foarte bine ce poate face si ce nu poate face. E foarte intuitiv si inteligent”.

Mama lui Sean isi doreste ca povestea fiului ei redata pe Instagram sa ajute si alte familii care se confrunta cu aceeasi situatie. Ea mai spera ca Sean sa inspire si alti oameni si sa ii convinga ca, in ciuda faptului ca s-a nascut cu o dizabilitate, poate duce o viata normala si plina de bucurii.

Vezi si: Baietelul care s-a nascut fara o parte din creier a murit la 5 ani | Demamici.ro

Vezi si: Parintele Mihail, tata a peste 400 de copii, a infiat o fetita fara maini: „Acest copil e cerul pentru mine!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni