Baietelul Mirelei Vaida a implinit un an: „Sa fii sanatos si zambaret toata viata!” | Demamici.ro

Baietelul Mirelei Vaida a implinit un an: „Sa fii sanatos si zambaret toata viata!” Mezinul Mirelei Vaida a implinit un an. Prezentatoarea i-a facut urari pe contul de socializare.

„Azi, 1 anisor de cand il avem pe Bucurila! Asta mic e vesel mereu!! Multumim, Tudor, ca ne amuzi in fiecare clipa! Sa fii sanatos si zambaret toata viata!🎉💖🦋🎂”, a fost mesajul pe care Mirela Vaida l-a impartasit pe contul de Instagram.

Zeci de mii de like-uri a primit poza cu Tudor, iar urarile de „la multi ani” s-au adunat intr-un numar foarte mare in doar cateva ore.

Petrecerea lui Tudor a inceput inca de joi seara. Cand ceilalti doi copilasi ai prezentatoarei au vazut tortul in forma de ursulet nu s-au putut abtine si au vrut sa guste cu orice pret. Intreaga familie i-a cantat lui Tudor in pijamale, dupa care s-au bucurat de cate o felie din dulcele in forma de „Winnie the Pooh”.

Vezi si: Sotul Mirelei Boureanu Vaida a asistat la cele 3 nasteri naturale ale copiilor sai: „L-au adus pe brate, alb ca varul” | Demamici.ro

Baietelul Mirelei Vaida a implinit un an. Petrecerea a inceput inca de joi seara

„Am ajuns cu tortul acasa. Trebuia sa-l mancam abia maine, cand Tudor va implini un anisor! 🤱👶🏼 N-am reusit sa il tinem pana maine!! Copiii si l-au impartit deja! Deci, imbracati in pijamale, i-am suflat deja in lumanarica si i-am cantat! Maine o luam de la capat! Petrecerea a inceput! 💖🎉🎂🥂”

Mirela Vaida si-a adus pe lume cel de-al treilea copil intr-o clinica privata din Bucuresti. Tudor a primit la nastere nota 10

Mirela Boureanu Vaida si-a adus pe lume cel de-al treilea copil, intr-o maternitate privata din Bucuresti. Baietelul, Tudor, a avut la nastere 3500 g si 51 cm si a venit pe lume pe cale naturala, dupa un travaliu scurt de doar 1 ora si jumatate.

Mirela Vaida nu a avut nicio problema la nastere, ba mai mult decat atat, a impartasit cu fanii de pe contul de socializare prima fotografie, chiar din sala de nasteri.

„La cat l-am amenintat ca il scot fortat daca nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! 🙏❤️🎉 Un baietel tare luminos, care s-a nascut repede si usor, dupa doar 1 ora jumatate de travaliu! Cantareste 3500 g, are 51 cm si a primit nota 10 la nastere, ca si mami! 💖”

Vezi si: Mirela Boureanu Vaida a explicat de ce a ales sa nasca natural: „Initial picasem si eu in acest trend al cezarienelor!”| Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni