Știri interne

Băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani a fost găsit după 25 de ore de căutări | Demamici.ro

Băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani a fost găsit după mai bine de 24 de ore de căutări. Radu Aryan, băiețelul de doi ani dispărut în prajma comunei Tudora din județul Botoșani, a fost găsit în viață în urmă cu puțin timp. Potrivit primelor informații micuțul a fost găsit în pădure, lângă un copac, la aproximativ trei kilometri de locul unde a fost văzut ultima dată. Copilul a fost găsit de un echipaj al Poliției Botoșani, în pădure, în zona Schitul Mănăstirii Vorona. Ulterior, copilul a fost dus de polițiști într-o mașină a Poliției de Frontieră.

Copilul era ud și desculț când a fost găsit de polițiști. Micuțul are doar răni ușoare. Potrivit informațiilor prezentate de Monitorul de Botoșani, salvatorii au fost cuceriți de Aryan, acesta fiind foarte vorbăreț și dezinvolt atunci când l-au găsit. Potrivit medicilor, acesta are temperatura de 33 de grade Celsius, dar este stabil.

Băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani a fost găsit după 25 de ore de căutări

Comunicatul Poliției:

„Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și ale întregii comunități, minorul a fost găsit. Acesta a fost preluat și va fi transportat la o unitate spitalicească, pentru analizarea stării de sănătate”, a transmis IGPR.

Băiețelul de doi ani a dispărut duminică (17 martie 2024) în timp ce se afla în grija bunicii. Părinții copilului lucrează în Marea Britanie. Mama și tatăl, un bărbat de origine indiană, s-au întors de urgență în țară.

Băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani, căutat de 300 de oameni

„Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate.”, a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt, IPJ Botoșani, conform stirileprotv.ro.

Băiatul a fost zărit în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic. Sute de oameni s-au mobilizat și au pornit pe urmele copilului. Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră sunt implicați în căutări. Autoritățile folosesc câini de urmă, șenilate, un elicopter, ATV-uri și drone cu termoviziune.

18 martie, ora 13:00: „În acest moment, în zona în care se efectuează căutările sunt peste 200 de forțe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și voluntari. Structurilor MAI din Botoșani li s-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Neamț, Suceva, Iasi si Bacău”, a transmis IPJ Botoșani.

Vezi și: Copil de 2 ani, căutat de 300 de oameni. Băiețelul dispărut din Botoșani, Radu Aryan, are 2 ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni