Augustin Viziru a devenit tata de fata. Primele imagini cu micuta Maria Petre-Viziru VIDEO | Demamici.ro

Augustin Viziru a devenit tata de fata. Prima imagine cu micuta Maria Petre-Viziru. La jumatatea lunii iunie, Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată. Iubita sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care au numit-o Maria.

Chiar dacă de-a lungul timpului actorul a fost extrem de rezervat în ceea ce privește viața sa personală, de această dată, Augustin a făcut public un video cu chipul micuței sale. Abia venită pe lume, Maria a zâmbit la cameră, cucerindu-și tăticul cu trăsăturile frumoase.

„Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️”, a fost mesajul care a însoțit clipul video.

Augustin Viziru a devenit tata de fata. Prima imagine cu micuta Maria Petre-Viziru

Augustin Viziru a dezvăluit că are planuri de însurătoare și că va deveni tătic în timpul show-ului „Survivor”, difuzat pe Kanal D.

„Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș.

Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii,”declara actorul în urmă cu ceva  timp.

Având în vedere situația actuală creată de pandemia de coronavirus, regulile din spitale sunt foarte stricte. Augustin Viziru nu și-a putut ține fetița în brațe în primele clipe după venirea pe lume, însă s-a bucurat să vadă fotografiile și filmulețele pe care le-a primit de la iubita sa.

Vezi si: Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Vezi si: Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni