Mămici și tătici celebri

Andreea Ibacka, despre ce este diferit la a doua experiență ca mamă: „Mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală!” | Demamici.ro

Andreea Ibacka, despre ce este diferit la a doua experiență ca mamă: „Mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală!” La a doua experiență a maternității, lucrurile vin mai firesc, mai natural și cu mult mai puțin stres pentru părinți. Obișnuiți deja cu majoritatea provocărilor aduse în viața de părinte de primul născut, mama și tatăl devin mai relaxați și se bucură mai mult de fiecare clipă de bebelușeală a celui de-al doilea mic membru al familiei. Andreea Ibacka a confirmat aceste lucruri printr-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Instagram.

Andreea Ibacka, despre ce este diferit la a doua experiență ca mamă: „Mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală!”

Tiago a adus multă bucurie în familia Andreei și a lui Cabral Ibacka. Părinți cu experiență, soții celebri se raportează altfel la creșterea celui de-al doilea născut, cu mai multă relaxare.

Andreea Ibacka: „În mod absolut comun, mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală. Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți, primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile ș.a.m.d. pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică. Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om (în care – vezi Doamne – ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte) și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el.

Sigur că atunci când avem o noapte mai bună, în care chiar legăm câteva ore de somn, tonusul meu este altul… și sunt convinsă că vom ajunge să avem asta mai des. Dar până una alta avem un drum de parcurs. Împreună. Cu foarte bune și câteva greutăți. Și cu toate că sunt momente, situații în care îmi fac autocritică fiindcă mi-aș dori să fiu mai înțeleaptă, mai organizată pentru copiii mei, sunt și momente în care mă felicit și mă țin de plan.

De planul cu bucuria, de la el am pornit. Alături de Tiago am cunoscut o altă dimensiune a privării de somn, mult dincolo de experiența alături de Namiko (copilul demo). Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint, nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și – da – mega terorist cu somnul meu e la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi). Așa că până să-mi trântească și el un „asta e treaba mea, mama!” (mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui)… pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa.”

Cabral a devenit tată de băiețel. Mesajul postat de prezentatorul TV, în ziua în care Andreea Ibacka a născut:

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul prin care Cabral a nunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a devenit tată pentru a treia oară, pentru prima dată tată de băiețel. Tiago Ibacka a venit pe lume prin cezariană, în octombrie 2021.

Cabral și Andreea Ibacka mai au împreună o fetiță născută în 2018. Namiko le-a adus împlinire și i-a făcut să cunoască iubirea de părinte nelimitată.

Cabral Ibacka si Andreea Pătrașcu s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2011. În 2013 au lansat împreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau împreună. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj, cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 17 ani.

Vezi și: Cabral și Andreea Ibacka au ales un prenume inedit pentru băiețelul lor | Demamici.ro

Vezi si: Cabral suferă de Sindromul picioarelor neliniștite. Namiko s-ar putea să fi moștenit boala tatălui său: „Am văzut mișcările pe care le face!” | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Ibacka, de 3 ani mămică: „Acum fix 3 ani ne-a ales pe mine și Cabral să-i fim părinți” | Demamici.ro

Vezi si: Povestea neștiută a Andreei Ibacka. A fost la un pas să nască prematur la 27 de săptămâni de sarcină | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Ibacka, primele declarații după naștere: „Este un băiețel super cuminte. Nu știu cu cine seamănă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână