Andreea Ibacka a nascut o fetita perfect sanatoasa! Cabral: „Gata! Ui’ ce frumoasa e! Seamana pe tac’su!!!”

Andreea Ibacka a nascut o fetita perfect sanatoasa. In urma cu cateva ore, Cabral a postat pe contul sau de Facebook o fotografie, din spital, in care Andreea, cu mainile pe burtica, se pregatea sa nasca primul copil al cuplului. „Gata, e timpul!”, scria prezentatorul TV. Se pare ca asteptarea a fost lunga pentru Cabral care si-a tinut pe jar prietenii de pe Facebook. Prezentatorul a postat pe contul de socializare mai multe fotografii din spital.

Intr-una dintre ele tinea in maini un stingator de incendii, iar la descriere a scris: „Gata! Ui’ ce frumoasa e! Seamana pe tac’su!!!”. Postarea nu a facut altceva decat sa-i enerveze pe fanii nerabdatori sa vada cum arata micuta. „Lasă gluma și arata bebelina 😠😠😈😈😈😡😡😡😡 ca pe tine te cunoaștem pe ea nu 😊🤗”, i-a scris cineva pe Facebook.

„Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu’, Andreea Ibacka!”, scria Cabral in urma cu cateva zile, in spirit de gluma, asa cum si-a obisnuit fanii.

Cabral Ibacka si Andreea Patrascu s-au cunoscut pe platourile de filmare si s-au casatorit in 2011. In 2013 au lansat impreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau impreuna. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj esuat cu Luana Ibacka cu care are si o fetita, pe Inoke. In ceea ce priveste numele fetitei, se pare ca cei doi nu erau hotarati nici cu cateva saptamani inainte de nastere.

Citeste si:

EXISTA MOS CRACIUN? RASPUNSURI PE CARE SA I LE DAI COPILULUI, RECOMANDATE DE PSIHOLOGI

COPIII NASCUTI IN DECEMBRIE SUNT SPECIALI! 6 MOTIVE CARE ITI FAC BEBELUSUL DEOSEBIT | DEMAMICI.RO

7 REGULI PE CARE TREBUIE SA LE RESPECTI DACA MERGI IN VIZITA LA UN NOU-NASCUT

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

23 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni