Andreea Balan, mesaj emotionant de pe patul de spital: „Mi-e dor de fetitele mele!” | Demamici.ro

Andreea Balan trece printr-o perioada extrem de dificila. Problemele de sanatate au tintuit-o intr-un pat de spital. Andreea Balan a fost operata de trei ori in mai putin de o luna, trecand pe langa moarte. In timpul operatiei de cezariana, Andreea Balan a facut o complicatie extrem de rara, embolie amniotica, din cauza careia a intrat in soc cardio-respirator.

Problemele nu s-au terminat aici. La scurt timp dupa prima interventie chirurgicala, artista a facut hematoame care au trebuit eliminate printr-o alta operatie. Nici cea de-a doua interventie nu a fost lipsita de complicatii. Hematoamele au revenit, fiind necesara cea de-a treia operatie pentru inlaturarea lor.

In urma cu cateva ore, artista a impartasit cu prietenii de pe contul de socializare o fotografie cu fetitele sale: Ella Maya si Clara Maria.

„Mi-e dor de fetitele mele frumoase… 👶👧👨‍👩‍👧‍👧 Abia astept sa le pup. Dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital. 🤕”, a scris Andreea Balan pe contul de socializare.

Mesajul a impresionat si a strans zeci de mii de reactii. Oamenii au fost si sunt alaturi de Andreea si i-au trimis multe mesaje de incurajare. „Să te faci bine, Andreea. Ştiu că ți-e gândul la comorile de acasă, însă acum cea mai importantă eşti tu şi sănătatea ta. 💖👍”, „Esti o luptatoare Andreea Balan sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci cu bine peste toate obstacolele in viata te imbratisez cu drag”, „Fa-te bine, draga Andreea si-o sa ai tot timpul din lume, sa-ti manifesti sentimentele de dragoste fata de fetitele tale si de cei pe care-i iubesti! Multa sanatate sa ai multe, muuulllte bucurii si sa fii fericita pana la adanci batraneti!” au fost doar cateva dintre miile de mesaje primite de artista.

Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri. Lichidul amniotic i-a intrat in sange facand-o sa intre in soc cardio-respirator.

La cateva zile distanta dupa prima interventie chirurgicala a urmat o a doua, pe data de 15.03. cand Andreei Balan i-au fost eliminate niste hematoame. Din pacate, s-au format alte hematoame care au necesitat sa fie eliminate printr-o alta operatie, cea care a avut loc pe 22.03.

Citeste si:

ANDREEA BALAN A POVESTIT IN DETALIU CE I S-A INTAMPLAT IN SALA DE OPERATII: “SANGERAM PESTE TOT. ERAM INCHISA SI TOTUSI SANGERAM!”| DEMAMICI.RO

CE ESTE EMBOLIA AMNIOTICA – COMPLICATIA CARE A ADUS-O PE ANDREEA BALAN IN PRAGUL MORTII | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni