Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul nasterii | Demamici.ro

UPDATE: Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii, prin operatie de cezariana. Starea artistei este stabila. Anuntul a fost facut de George Burcea, sotul Andreei Balan, pe conturile de socializare.

„In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei.

Va multumesc,

George Burcea”

Andreea Balan a adus-o pe lume pe Clara Maria in aceasta dupa-amiaza. Bebelusa se simte bine. Micuta Clara Maria a obtinut nota 10 la nastere si a avut 3,2 kg.

Emotionat, George Burcea a asistat la marele moment dintr-o camera alaturata si a vazut momentul in care Clara Maria a venit pe lume, printr-un geam.

Andreea Balan a nascut cea de-a doua fetita, pe Clara Maria. Artista a adus-o pe lume pe micuta, prin cezariana, luni, 04.03. Emotionata, Andreea Balan si-a tinut la curent fanii in cele mai importante momente inainte de intalnirea cu Clara.

„Dragii mei, azi e ziua cea mare si peste cateva ore Bebe Clara va veni pe lume 🤗🤰Suntem foare emotionati si abia asteptam sa o vedem❤️ Sa imi tineti pumnii!!!”, scria artista pe contul sau de Facebook cu cateva ore inainte de nastere, in dreptul unei fotografii din maternitate in care apare alaturi de sotul sau, George Burcea.

Pentru intalnirea cu cea de-a doua minune din viata sa, Andreea Balan s-a aranjat ca la carte. Cu parul usor ondulat si un make up natural, artista a vrut sa fie sigura ca va arata perfect in ziua in care si-a tinut in brate cea de-a doua fetita.

Andreea Balan si George Burcea mai au o fetita de 2 ani, pe Ella Maya. Artista a marturisit ca nu-si mai doreste alti copii.

„Dintodeauna mi-am dorit 2 copii si am stiut ca intr-o zi dorinta se va indeplini. Ma bucur ca sunt fete amandoua si sper sa iubeasca la infinit si sa se sustina. Este ultima burtica din aceasta viata si profit la maxim in ultimele zile, de loviturile dragalase din burtica”, scria artista intr-o postare cu cateva zile inainte sa nasca.

Citeste si:

ANDREEA BALAN A ALES SA NASCA PRIN CEZARIANA: “MI-A PLACUT SA FIU RELAXATA, SA NU EXISTE DURERILE TRAVALIULUI!” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni