Știri interne

Andreea Antonescu a născut! Primele declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară | Demamici.ro

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oră. Artista a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă, și a făcut marele anunț pe contul ei de Instagram.

Mesajul transmis de Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a născut

Andreea Antonescu a născut! Andreea Antonescu a dat vestea cea mare în urmă cu doar câteva momente în mediul online. Aceasta a scris că a devenit mămică de fetiță pentru a doua oară, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Vedeta a ținut să își informeze fanii că a adus pe lume al doilea copil al său și că se simte foarte bine. Andreea Antonescu nu a uitat-o nici pe fiica ei cea mare, Sienna, în vârstă acum de 11 ani și a făcut referire la ea în mesajul emoționant.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a fost anunțul făcut de aceasta în mediul online.

Andreea Antonescu nu a știut că era însărcinată în timpul filmărilor pentru America Express

Andreea Antonescu a născut! La scurt timp de la revenirea în țară din America Express, Andreea Antonescu a făcut o postare pe contul de Instagram prin care își anunța prietenii virtuali că urmează să mai aibă un copil. Aceasta a publicat și o fotografie cu burtica sa de gravidă.

Cum era de așteptat, fanii au fost luați prin surpindere de vestea frumoasei brunete și au asaltat-o cu întrebări. Astfel, recent ea a mărturisit că și ea a fost luată pe nepregătite, dar că a fost extrem de bucuroasă.

Artista a divorțat înainte să aducă pe lume al doilea copil

Andreea Antonescu a născut! Andreea Antonescu mai are un copil cu fostul ei soț, Traian Spark, de care a divorțat, anul acesta. În urma divorțului, cântăreața a rămas cu o casă în Statele Unite ale Americii, iar Sienna, fiica lor în vârstă de 11 ani, a rămas în America, alături de bunică.

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a spus cântăreața pentru click.ro.

Sienna locuiește în prezent în SUA, împreună cu mama Andreei Antonescu. Fetița a ales să își continue studiile acolo.

„Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!”, a explicat artista pentru sursa citată anterior.

Vezi și: Andreea Antonescu, din nou mamă, la 11 ani de la prima sarcină: „A doua minune din viața mea” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni