Mămici și tătici celebri

Alina Sorescu, victorie în instanță. Fetițele s-au întors definitiv la ea acasă: „Ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei” | Demamici.ro

Alina Sorescu, victorie în instanță. Fetițele s-au întors definitiv la ea acasă: „Ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei.” Alina Sorescu are din nou motive să zâmbească. Instanța a decis că cele două fetițe pe care le are împreună cu Alexandru Ciucu își pot stabili domiciliul acasă la mama lor.

În luna martie a acestui an (2023), în timpul procesului de divorț dintre Alina Sorescu și tatăl fetițelor, instanța înaintase o hotărâre, la solicitarea tatălui, cu privire la modul în care cele două fetițe vor împărți timpul cu părinții lor.

Atunci a fost momentul în care s-a stabilit ca micuțele să petreacă o săptămână cu mama și o săptămână cu tata, iar vestea a fost o lovitură grea pentru Alina Sorescu.

Decizia a fost dificilă chiar și pentru Raisa și Carolina, care erau nevoie de la o săptămână la alta să-și mute domiciliul, fără să poată numi un loc, cu adevărat, acasă.

Cântăreața a reușit să își învingă soțul în instanță, iar din acest moment, fetițele vor avea domiciliul permanent la mamă. Cântăreața a împărtășit vestea în mod public, însă a specificat că ea și Alexandru Ciucu au custodie comună în acest moment.

Alina Sorescu: „Programul nu era benefic pentru fetițe”

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, asa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că, încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a precizat Alina Sorescu, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

Divorțul dintre părinți își lasă amprenta asupra copiilor, iar din acest motiv, în ciuda neînțelegerilor, artista a punctat faptul că fetițele ei au în continuare nevoie de prezența ambilor părinți în viețile lor.

„Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE”, a fost mesajul Alinei Sorescu, pe pagina ei de socializare.

Alina Sorescu, susținută de părinți. Bunicii adoră să-și petreacă timp cu nepoțelele

Chiar dacă acum își crește singură cele două fete, Alina Sorescu se poate baza în permanență pe sprijinul părinților ei, în ceea ce privește educația și grija față de fete.

„Le răsfățăm și eu, și bunicii. Munca mea cu cei mici, studiile mele de psihopedagogie și răbdarea mea înnăscute m-au învățat să am un stil cald, dar ferm cu copiii.

Așa că le răsfăț, dar pun și limite atunci când e cazul. Însă sunt două fetițe care știu să nu le depășească. Iar bunicii le iubesc enorm, mai ales că mama și tatăl meu au fost principalul meu sprijin în creșterea lor încă de când le-am născut.”, a spus Alina Sorescu, conform Viva.

Raisa și Carolina sunt nu doar surori, dar și prietene, iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe frumoasa mămică.

„Sunt doi ani și un pic între ele și nici nu își imaginează viața una fără cealaltă. Au o relație foarte frumoasă, se joacă împreună, Carolina o mai sfătuiește la teme pe Raisa… Nu sunt în competiție, fiind foarte diferite. Încerc în același timp să îi dau fiecăreia propriul spațiu și propriul timp. Simt că este extraordinar că se au una pe alta.”, a mai spus Alina Sorescu.

Vezi și: Alina Sorescu, primele declarații după ce magistrații au decis custodia comună a celor două fetițe: „Voi lupta până la capăt” | Demamici.ro

Vezi și: Alina Sorescu și-a sărbătorit fiica cea mare: „Să crești mare și deșteaptă, Carolina mea iubită!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni