Alina Laufer, mămică de gemeni! Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări VIDEO | Demamici.ro

Alina Laufer, mămică de gemeni! Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Alina și Ilan Laufer anunțau în urmă cu câteva săptămâni că familia lor se va mări. Alina a reușit să rămână însărcinată după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizarea in vitro și iată că tratamentul a dat rezultate în cazul lor.

Alina Laufer, mămică de gemeni! Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări

Pentru ca fericirea să fie și mai mare, în familia Laufer nu va veni un singur bebeluș, ci doi. Alina Laufer a mărturisit în direct la „Teo Show” că va deveni mămică de gemeni. Prezentatoarea Kanal D i-a făcut această urare Alinei, înainte de a afla vestea cea mare.

Alina Laufer: Știu că ne-am întâlnit și mi-ai zis: „Hai că poate sunt doi. Mi-ai zis să dea Dumnezeu să fie doi. Ai fost o profetă. Avem gemeni. Eu și Ilan suntem foarte, foarte fericiți. Vreau să spun că astăzi am fost cu Ilan pentru prima dată la o ecografie pentru că el nu a fost până acum cu mine la nicio vizită și a fost un moment atât de emoționant încât nu ne puteam abține aproape să nu plângem acolo amândoi când am văzut bobițele noastre cum dau fericite din mânuțe.

A fost cel mai emoționant moment al vieții noastre împreună, de până acum, cu siguranță. După 8 ani de zile… ”, a declarat Alina Laufer.

Teo: Mă așteptam să te văd mai rubensiană.

Alina Laufer: Am început să mănânc. Chiar acum Ilan îmi pregătește de mâncare. Face grătărelul să hrănească copilașii pentru că cer. Am început să am pofte. Mănânc shaorma. Ăștia micii cer shaorma. Ceva incredibil.

Bursucu’: Ți-e teamă că sunt doi copii odată? Pentru naștere, că o să fie mai greu?

Alina Laufer: Eu sunt o persoană pozitivă, optimistă. Văd întotdeauna partea plină a paharului. Încerc să mă bucur cât mai mult de tot ce-mi oferă Dumnezeu și dacă Dumnezeu așa a vrut pentru noi înseamnă că așa e cel mai bine pentru noi pentru că niciodată nu ne dă ceva rău. Primim cu dragoste. Totul va fi la dublu.

Cred că Ilan nu a conștientizat momentul acesta (n.r. – al sarcinii) foarte bine până la vizita medicală pe care am făcut-o astăzi și acum l-au lovit șocul și realitatea. Nu l-am văzut atât de fericit niciodată.

Am fost pe un drum care părea nesfârșit, dar uite că a venit și luminița de la capătul tunelului. Mi-au scris foarte multe viitoare mămici, foarte multe femei și le-am oferit susținere, îndrumare acolo unde am putut. Știu că e un drum anevoios pentru foarte multă lume, cum a fost și pentru noi.

Teo: Când veți afla ce avem?

Alina Laufer: În mod normal cam într-o lună și ceva ar trebui să știm. A făcut Ilan calcule că avem 75% șanse să facem un băiat pentru că e sarcină bivitelină și atunci avem șanse 75% să facem un băiețel. M-am bucurat, ce pot să zic? Vreau să las familiei Laufer un moștenitor.

Vezi si: Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: După 10 ani de tratamente pentru infertilitate, un cuplu de români și-a strâns bebelușul în brațe! Un interviu emoționant despre perseverență, încredere și iubire necondiționată VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni