Alina Ceușan, pusă la zid de o mămică, a răbufnit: „Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi?” | Demamici.ro

Alina Ceușan, pusă la zid de o mămică, a răbufnit: „Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi?” Alina Ceușan este pe ultima sută de metri cu sarcina. Frumoasa bloggeriță așteaptă să-și strângă minunea la piept din clipă în clipă. Dorința Alinei a fost să-și aducă băiețelul pe lume pe cale naturală și speră ca acest lucru să fie posibil.

De-a lungul celor 9 luni de sarcină, Alina Ceușan a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram toate momentele prin care a trecut ca viitoare mămică. A fost deschisă și a comunicat încontinuu cu audiența sa. Acest lucru nu a ferit-o de hate-ul atât de prezent în mediul online și de numeroasele comentarii acide.

Spre deosebire de alte persoane publice care pur și simplu îi ignoră pe răutăcioși, Alina a preferat să le dea replica, cu atât mai mult cu cât subiectul „disputei” era unul în legătură directă cu meseria sa.

O urmăritoare i-a spus că felul în care se îngrijește este exagerat și că face acest lucru de dimineața până seara, însă în momentul în care va naște nu va mai avea timp pentru ea.

Alina Ceușan, pusă la zid de o mămică, a răbufnit: „Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi?”

Ancuța Mărginean i-a scris așa: „Am observat că ești cam obsedată de îngrijirea personală, cred că numai asta faci de dimineață până seară. După ce vine copilul o să vezi că poți trăi și fără atâta exagerare pentru că nu o să mai ai timp din belșug.”

Alina Ceușan: „Foarte drăguțe noi femeile una cu alta în general, aici, pe YouTube peste tot. Ce woman empowerment în țara asta? Vindeți coșmarul că venirea unui copil pe lume înseamnă sfârșitul vieții tale. Poate fi și așa. Dacă vrei tu asta. Nu vă mai plângeți de milă, aveți grijă de voi să puteți avea grijă de alții la full-speed after. Găsiți-vă timp pentru voi, be a woman! First of all.

Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi? Credeți că copilului îi face plăcere să aibă o mama care nu a făcut duș de patru zile? Stresată și ieșită din pepeni? Lasă-l dragă, dacă-i drac să plângă 5 minute în pătuț lângă duș, până faci duș. „Mai vorbim noi după”. Da chiar mai vorbim, să știți! A fi mamă nu înseamnă să renunți la a fi femeie ca asta ești în primul rând, dar dacă voi vă doriți asta e okey, just don’t peach it.

Nu mai speriați alte femei că nu pot face nimic de copil. Repet, copilul a venit în viața ta, nu tu în a lui. Ajută-l, iubește-l, ține-l lângă tine, oferă-i timp și iubire, dar învață-l viața, adaptează-l la situație.

Alina Ceușan a răbufnit. „Nu mai speriați femeile cu mentalitatea asta de c*** că altfel nu pot să-i zic, scuză-mă! Că așa nu mai face niciuna copii. Hai să dăm lucrurile pe față. Nici înainte de copil nu făceai lucrurile astea pentru tine. Destul de rău. Dacă te pune cineva să faci o listă cu ceea ce iubești pe lumea asta, cât timp ar dura până ți-ai scrie numele pe listă?

Dacă ai timp, mămica mea, să comentezi în online la video-uri pe YouTube, ai timp să te îngrijești (ce consideri tu amu, nu „atâta exagerare” cum fac io). Dar fiecare face ce vrea cu timpul ei și cel mai important tu nu ești eu, deci n-ai de făcut ce fac eu, deci liniștită poți să nici nu te machiezi că n-ai de-a posta pe YouTube sau de a merge la evenimente. Sau de a face campanii. Tu le ai pe ale tale și tu știi ce-i mai bine, cum îi mai bine pentru tine.”

Vezi si: Alina Ceușan, în costum de baie la 40 de săptămâni de sarcină! Frumoasa blondă poate intra în travaliu în orice moment | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan este însărcinată. Primele imagini cu burtica VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni