Alexandra a facut publice fotografii dintr-o maternitate de stat din Italia! Cum aratau camerele si sala de operatii si ce i s-a intamplat in timpul nasterii | Demamici.ro

Alexandra Maria B. si-a adus pe lume fetita, in urma cu 2 ani, intr-un orasel din Italia, Sulmona, din regiunea Abruzzo. A nascut la stat, prin cezariana din cauza aparitiilor unor complicatii. Alexandra ne-a povestit cum a decurs nasterea si cat de impresionata a fost de conditiile de acolo.

Chiar daca orasul in care a adus-o pe lume pe Sara este unul mic, maternitatea dispune de toate conditiile astfel incat atat mamele, cat si pruncii pe care ii aduc pe lume sa fie in deplina siguranta.

La stat, in Italia, Alexandra a fost tratata „ca o regina”. A avut camera ei in care a stat cu fetita inca din primele ore dupa nastere. Curatenia era desavarsita, iar consumabilele pentru mama si copil erau la discretie. Alexandra s-a simtit in siguranta, a fost ingrijita ca la carte si nu a scos din buzunar niciun ban. Mai mult decat atat, nu a simtit nicio secunda cum ca vreo asistenta sau vreun doctor ar astepta ceva.

„Am nascut prin cezariana. Am inceput travaliul pentru nasterea naturala si cand am ajuns la 4 cm dilatatie mi s-a rupt apa si era verde. Fetita era in suferinta. Inghitise lichid si m-au bagat imediat in cezariana.

Nu exagerez, dar in 20 de minute am nascut. Am ramas uimita si de sala de operatii. Cand m-au transferat pe masa de operatie nu m-au luat pur si simplu cu un cearceaf, ci au ridicat patul in care m-au dus pana in sala la 1,5 m si cu o banda rulanta am fost ridicata si pusa pe masa de operatie, fara ca ei sa ma atinga.

Imediat m-au bagat in cezariana si in 10 min o scosesera pe Sara pentru ca nici inimioara nu-i mai batea bine. Am nascut in Italia prin cezariana si nu am dat nici macar 1 cent. Nimeni nu mi-a cerut sau nu mi-a dat de inteles ca ar vrea ceva si m-au tratat ca pe o regina.

Am avut camera mea. Am avut fetita langa mine de cand am iesit din operatie. In camera era deja tot ce-mi trebuia pentru fetita (scutece, servetele, crema, masuta de schimbat, perna de alaptat).

De curatenie nici nu mai zic. Era curatenie ca in farmacie. De 2 ori pe zi venea si spalau pe jos si stergeau praful”, a povestit Alexandra Maria B.

Alexandra a fost alaturi de sora sa care a nascut in Romania. Mamica ne-a spus ca cele doua nasteri nu pot fi comparate din punct de vedere al conditiilor. Alexandra a ramas dezamagita de ce a vazut in spitalul in care a nascut sora sa si spera ca sistemul medical de la noi din tara sa ajunga comparabil cu cel din majoritatea tarilor europene.

Citeste si:

ALEXANDRA A TRECUT PRINTR-UN ADEVARAT CALVAR DIN LUNA A 7-A DE SARCINA: “NU PUTEAM TINE NIMIC IN MAINI. PLANGEAM SI ZICEAM CA NICI FETITA NU O S-O POT TINE IN BRATE” CARE A FOST MOTIVUL DURERILOR CRUNTE | DEMAMICI.RO

I-A MURIT COPILUL IN BURTICA LA 37 DE SAPTAMANI! GABRIELA A IMPARTASIT POVESTEA DUREROASA PRIN CARE A TRECUT | DEMAMICI.RO

A FOST INFECTAT CU STAFILOCOC AURIU SI A FACUT SEPTICEMIE! DARIUS S-A STINS LA O LUNA DE VIATA. ANCA A DEVENIT MAMA DE INGERAS: “NU EXISTA DURERE MAI MARE PE LUME. AM CREZUT CA MOR SI EU ATUNCI, CU EL” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână