Adevăratul cadou pe care toate mămicile și-l doresc de 8 Martie | Demamici.ro

Adevăratul cadou pe care toate mămicile și-l doresc de 8 Martie. Fie că ești prospătă mămică și bebele tău are doar câteva zile sau câteva săptămâni sau ai devenit deja mamă „experimentată” de toddler, cadoul de 8 Martie este la fel de important și dorit.

Se spune despre femei că sunt complicate, greu de citit și că nimic nu le mulțumește. Ei bine, poate acest lucru se aplică femeilor care nu au cunoscut încă maternitatea. În momentul în care devii mamă, așteptările și pretențiile scad oarecum. Dacă înainte de copii visai la vacanțe exotice, bijuterii scumpe sau haine de fiță, după ce în viața ta apare un bebe, cea mai arzătoare dorință devine aceea de a avea măcar jumătate de oră în care să fii doar tu cu tine.

Adevăratul cadou pe care toate mămicile și-l doresc de 8 Martie

Deja ce depășește 30 de minute este un lux. Având exercițiul de a face totul contracronometru („cât bebe doarme”), mamele ajung să se miște atât de rapid încât capătă supraputerea de a dilata timpul. Nici nu vă imaginați câte lucruri poate face o mamă în 10 minute…

De regulă, timpul „liber” de care ne bucurăm este dedicat tot casei. Fie că pui la spălat, strângi jucării, ștergi praful sau pregătești masa, timpul în care bebele doarme nu este de fapt timpul tău, ci „timpul casei”.

Așadar, dragi soți, dacă vreți cu adevărat să faceți un cadou util de 8 Martie, oferiți-le soțiilor voastre niște timp. Da, este atât de simplu. Câteva zeci de minute în care să vă dedicați total copiilor, iar consoartele să „zburde” libere prin oraș, la shopping, spa, la o cafea cu o prietenă sau pur și simplu la o plimbare în care să-și audă doar gândurile. Este extrem de important ca mama să aibă parte de acest „răsfăț” din când în când.

Orice mamă, oricât de dedicată ar fi ea creșterii copiilor, are nevoie de o pauză din când în când pentru a-și păstra sănătatea mintală. După cele câteva zeci de minute va reveni acasă plină de dor pentru copiii și soțul ei pentru că așa suntem noi, mamele. Vrem o pauză, dar când suntem „libere” gândul tot la copii este.

Vă întrebați cum se vor descurca domnii cu copiii? Vă lăsăm mai jos câteva posibile soluții, în cazul în care copilașii „din dotare” se simt lipsiți de idei. Unii tătici, mai „norocoși”, au devenit cobaii micuților care în cele câteva zeci de minute au pus în aplicare cele mai frumoase jocuri de rol.

Cum se face că fetițele își doresc mereu să se joace cu tații de-a prințesele?

Un pic de machiaj, absolut necesar pentru o „prințesă veritabilă”!

Unghiile îngrijite, un „must” pentru o „doamnă respectabilă”

Coafura perfectă chiar și pentru păr scurt

… chiar foarte scurt…

Pălăria și bacheta…

Și bineînțeles rochia în trend care întregește look-ul de prințesă adevărată!

Știți câte mămici s-ar bucura să-și vadă soții în astfel de ipostaze?

Vezi si: Ce inseamna sa fii mama in 15 fotografii sincere! Fata nevazuta a maternitatii | Demamici.ro

Vezi si: Ce inseamna sa fii gravida in 11 fotografii amuzante! Cum se schimba viata de cuplu | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni