Adelina Pestrițu, petrecere ca-n basme pentru fetița ei. Micuța Zeny a împlinit 2 ani | Demamici.ro

Adelina Pestrițu, petrecere ca-n basme pentru fetița ei. Micuța Zeny a împlinit 2 ani. Adelina Pestrițu a organizat cea mai frumoasă petrecere aniversară pentru fetița ei.

Micuța Zenaida Maria a fost extrem de răsfățată săptămâna aceasta, atunci când familia și toți apropiații s-au strâns împreună într-o locație superbă, să o serbeze așa cum se cuvine.

Baby Zeny, așa cum a alintat-o multă vreme mama ei, a împlinit 2 anișori și s-a bucurat de o petrecere ca pentru prințese.


Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au petrecut într-o locație superbă de la Snagov, în aer liber și înconjurați de multe baloane și decorațiuni roz.

Gasca Zen nu se dezice de petreceri”, a scris Adelina în dreptul unei fotografii.

Aniversată la data de 3 august, Zenaida a primit și numele de botez Maria, fiind născută în preajma unei sărbători importante pentru creștinii ortodocși: Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare.

La petrecere au participat un număr limitat de persoane, însă nu au lipsit personajele preferate din desene animate ale Zenaidei.

Micuța Zeny a fost tare uimită să-l vadă la ziua ei de naștere pe Mickey Mouse, dar și pe partenera lui, Minnie.

„La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”. Zeny va multumeste pentru toaaaate urarile si mesajele! A fost o zi de neuitat!!!”, a transmis mămica Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.

La fel de emoționat a fost și tăticul Virgil Șteblea: „La mulți ani, micuței noastre prințese! Mama și tata vor fi întotdeauna aici pentru tine!”, a scris Virgil.

Adelina Pestrițu: „Nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu”

A devenit de doi ani mamă, iar acest lucru a făcut-o să experimenteze altfel de trăiri, emoții materne. Adelina Pestrițu își dorea de mulți ani să devină mamă și a mărturisit că s-a rugat mult timp pentru familia pe care și-a clădit-o acum.

„Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent.

De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți.

Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru. Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate. Primul an de dragoste infinită!”, spunea Adelina într-un interviu.

Vezi si: Adelina Pestrițu ar putea fi din nou însărcinată: „Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace!” | Demamici.ro

Vezi si: Adelina Pestritu, criticata fiindca si-a pus fetita in premergator, a rabufnit: „Cresterea copilului este la latitudinea fiecaruia!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

22 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni