Adelina Pestrițu ar putea fi din nou însărcinată: „Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace!” | Demamici.ro

Adelina Pestrițu ar putea fi din nou însărcinată: „Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace!” Adelina nu a ascuns faptul că își dorește un frățior sau o surioară pentru Zenaida în viitorul apropiat, iar izolarea din timpul pandemiei i-a oferit mai mult timp pentru îndeplinirea acestei dorințe.

Bruneta a mărturisit că în această perioadă ea și soțul „au lucrat” la acest „proiect” de suflet și că este foarte posibil ca în acest moment să fie însărcinată.

Mai mult decât atât, soacra Adelinei i-a tot sfătuit să facă un al doilea copil cât de repede pentru ca Zenaida să aibă partener de joacă, dar și un priten, sprijin de nădejde în viitor.

Adelina Pestrițu ar putea fi din nou însărcinată: „Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace!”

„Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a declarat Adelina Pestrițu la Digi24.

Adelina Pestrițu, prima dată mama în august 2018

În august 2018, bruneta a născut, prin cezariană, o fetiță pe care a botezat-o Zenaida Maria.

„A fost dragoste la prima vedere. Aşa emoţii nu am trăit niciodată. Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-o dată fără doar şi poate în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida Maria ne-a împlinit şi ne-a făcut cei mai fericiţi. Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui”, scria bruneta pe blogul său personal în urmă cu aproape 2 ani.

Virgil Șteblea nu a asistat la venirea pe lume a fetiței sale. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu din primăvara anului 2017.

Adelina Pestrițu explică ce înseamnă să fii influencer: „Mulți mă tot întreabă: tu ce faci toată ziua, doar poze și filmări? E un job full time, nu e atât de simplu. Nu am un salariu fix, implicarea îmi aduce bani. Într-o lună pot câștiga mai mult, alteori mai puțin. Eu pot să tolerez critici, dar să fie expuse civilizat”, a mai spus ea.

Vezi si: Cum si-a imbracat Adelina Pestritu fetita la nunta. I-a comandat tinuta din strainatate | Demamici.ro

Vezi si: Adelina Pestritu, criticata fiindca si-a pus fetita in premergator, a rabufnit: „Cresterea copilului este la latitudinea fiecaruia!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni