Mămici și tătici celebri

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic. Imagini de colecție | Demamici.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan, botez pentru fiul cel mic. Cei doi au trăit una dintre cele mai frumoase experiențe de viață ieri! Deși este cel de-al treilea botez, emoțiile și suspansul au fost la fel de intense ca și la ceilalți doi băieței mai mari pe care-i au acasă.

Imagini de colecție de la botezul mezinului Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au așteptat cu nerăbdare să își boteze și cel de-al treilea fiu! Cei doi soți au programat evenimentul pentru luna noiembrie, însă Covid-ul nu le-a dat pace, astfel că l-au amânat, fără a ști o dată viitoare.

Au dat curs zilelelor, însă de Paște și-au dat seama că trebuie să grăbească evenimentul frumos, mai ales că Adrian are deja zece luni. Ei bine, zis și făcut, astfel că sâmbătă (07.05.2022), micuțul Adrian a avut parte de o petrecere de poveste, cu o tematică pe măsură.

Adela Popescu le-a povestit fanilor cum a fost botezul mezinului familiei

Adela Popescu și Radu Vâlcan, botez pentru fiul cel mic. Sâmbătă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost în centrul atenției alături de cei trei băieți ai lor, așa cum era și normal, astfel că, fanii au aflat de frumosul eveniment din viața lor de la numeroasele vedete care le-au fost alături.

Ce-i drept, deși a fost destul de reținută în privința creștinării, ieri, Adela Popescu a venit cu o serie de fotografii captivante și emoționante, în care se pot vedea toate momentele unice de la creștinare micuțului Adrian.

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, măi, Adrian! ❤️
După Paste ne-am hotărât, brusc, că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să intre la grupa pregătitoare. 😅
Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Și, apoi, a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni.


Și, ca să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui . Așa că am sunat prietenii apropiați și familia să ne asigurăm că pot, și abia după am început să căutăm locație, flori, biserică, etc. Cu doar zece zile înainte. 🙂
Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. De poveste. Una cu „Cei trei purceluși”.
Cum altfel?! :)”, le-a povestit Adela Popescu fanilor pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan botez. Ce vedete au fost invitate

Au avut o petrecere exact așa cum au visat-o. Mesele au fost încărcate cu aranjamente florale în nuanțe de mov care au atras toate privirile.

Printre vedetele invitate s-au numărat: Dana Rogoz și familia ei, Irina și Răzvan Fodor, Ioana Scărlătescu (care a fost și nașă), Laura Cosoi, dar și Mihai Morar.

Adela şi Radu au împreună 3 copii, Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiţi şi fericiţi, iar acest lucru reiese din modul în care cei doi vorbesc unul despre celălalt.

Vezi și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, primele imagini cu familia completă. Așa arată Adrian, mezinul de 10 luni | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni