A plecat în Spania, în căutarea unui trai mai bun pentru familie, iar acum se întoarce acasă să-și îngroape copilul | Demamici.ro

A plecat în Spania, în căutarea unui trai mai bun, iar acum se întoarce acasă să-și îngroape copilul. O familie din Bistrița-Năsăud trece prin cea mai grea suferință. Nu există durere mai mare decât să îți îngropi copilul, iar acești părinți din comuna Rodna, Bistrița-Năsăud nu au crezut vreodată că vor fi atât de greu încercați de soartă.

Familia Slăvoacă este nevoită acum să-și îngroape băiețelul, după ce în urmă cu câțiva ani au mai pierdut un copil.

Au pornit de jos și s-au străduit mereu să le ofere copiilor cel mai bun trai. Tatăl, Arsente Ioan Slăvoacă, a plecat de lângă ei pentru a munci în Spania, acolo unde era mai bine plătit.

A plecat în Spania, în căutarea unui trai mai bun, iar acum se întoarce acasă să-și îngroape copilul

Băiețelul în vârstă de numai 5 ani a căzut cu bicicleta în pârâu, iar în cursul nopții de miercuri s-a stins din viață la spital.

„Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Noi, părinţii suntem distruşi, bunicii la fel. Din cauza unei biciclete ţi-ai pierdut viaţa, bicicleta ţi-a cumpărat-o să te bucuri, dar văd că bicicleta a adus numai tristeţe.

Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrăţişez fiul, dar din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer şi nu l-am putut îmbrăţişa”, scrie Arsente pe contul său de Facebook.

Durerea este cu atât mai mare pentru cei doi părinți mai ales că, în urmă cu ceva timp, au mai pierdut un copil în vârstă de 3 ani.

„Nu pot să cred că ai părăsit această lume aşa de tânăr. Mi s-au anulat aşa de multe zboruri, numai să nu pot ajunge să te îmbrăţişez. Ultimile cuvinte ce mi le-ai spus: te iubesc tata, te aştept acasă. Ultimul an ce am vrut să îl fac în Spania, am vrut să fiu alături de voi, dar uite nu s-a putut.

Am aşteptat să ajung acasă, dar din cauza lui coronavirus nu am ajuns să am grijă de voi. Dumnezeu să te aibă sub paza lui”, a mai scris tatăl copilului pe pagina de Facebook.

Vezi si: Doi tineri părinți și bebelușul lor de 10 luni au murit în Galați. Un polițist a plâns când a ajuns la scena accidentului rutier | Demamici.ro

Vezi si: Tristețea băiețelului din Botoșani frânge inimi. El și mămica însărcinată au rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus casa VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni