6 motive pentru care bebelusii nascuti in martie sunt speciali – potrivit stiintei | Demamici.ro

Zilele mohorate de iarna sunt pe sfarsite, iar aerul de primavara se simte tot mai mult de la o zi la alta. Florile incep sa apara, iar soarele te cheama la plimbari lungi prin parc. E o luna minunata in care sa devii mama, dar si o luna magica in care sa te nasti.

De ce bebelusii nascuti in luna martie sunt speciali, potrivit stiintei:

1. Vor detine functii de conducere in corporatii

Bebelusii nascuti in luna martie au mai multe sanse de a obtine biroul mult ravnit de angajati. Cercatarile indica faptul ca in martie sunt nascuti cei care ocupa cele mai multe functii de CEOs. Un studiu care a avut ca esantion 375 de persoane cu functii de conducere a demonstrat ca 12,5% dintre acestea sunt nascute in luna martie.

2. Nu sunt predispusi la miopie la fel de mult ca bebelusii nascuti in vara

Spre deosebire de copiii nascuti in iunie sau iulie, bebelusii care vin pe lume in luna martie au mai multe sanse de a trece cu brio un test oftalmologic, iar dioptriile nu le vor da batai de cap.

Un studiu desfasurat pe 300.000 de aplicanti pentru cariera militara a relevat faptul ca persoanele nascute in vara au cele mai multe sanse de a avea probleme cu vedere, spre deosebire de cei nascuti primavara. In orice caz, cei care au „cei mai buni ochi” sunt copiii care vin pe lume iarna.

3. Sunt optimisti convinsi

Un studiu din 2014 arata faptul ca bebelusii nascuti in martie, precum si cei din aprilie si mai sunt optimisti din nastere, daca ne este permisa aceasta exprimare. Avand punctaje mari in ceea ce priveste ritmul activ al vietii, nascutii din martie privesc totul cu mai mult optimism decat ceilalti.

4. Au un risc scazut de a suferi de afectiuni respiratorii precum astmul

Acarienii isi fac simtita prezenta din abundenta in aceasta perioada a anului, iar acest lucru poate fi extrem de enervant pentru persoanele alergice, insa reprezinta un avantaj pentru copiii nascuti in martie.

Potrivit unui studiu din 2015, bebelusii care vin pe lume in aceasta luna au un risc scazut de a dezvolta afectiuni respiratorii precum astmul, intrucat sunt expusi inca din primele zile, luni de viata, acarienilor care se gasesc in numar foarte mare in aceasta perioada a anului. Fiind expusi de timpuriu alergenilor, copiii isi dezvolta sistemul imunitar.

5. Vor deveni, cel mai probabil, pasari de noapte

Un studiu al somnului a scos la iveala faptul ca persoanele nascute primavara sau vara se culca, de regula, mai tarziu decat cei care au venit pe lume toamna sau iarna. Asadar, asteapta-te ca micutul tau sa depaseasca cu mult ora potrivita de culcare.

6. Vor fi nascuti sub semnul berbecului sau al pestilor

Cele doua semne zodiacale sunt recunoscute pentru determinarea si pasiunea cu care fac lucrurile. Copiii nascuti intre 1 si 20 martie sunt cunoscuti ca pesti optimisti, iar cei nascuti dupa 20 martie sunt nascuti sub semnul berbecului. Berbecii sunt cunoscuti pentru indarjire, incapatanare, dar si pentru pasiunea cu care isi indeplinesc sarcinile.

Citeste si:

COPIII NASCUTI IN DECEMBRIE SUNT SPECIALI! 6 MOTIVE CARE ITI FAC BEBELUSUL DEOSEBIT | DEMAMICI.RO

6 MOTIVE PENTRU CARE BEBELUSII NASCUTI IN FEBRUARIE SUNT SPECIALI – POTRIVIT STIINTEI | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni