4 frati si-au gasit sfarsitul in locuinta cuprinsa de flacari. Parintii i-au lasat in grija fratelui mai mare VIDEO | Demamici.ro

4 frati si-au gasit sfarsitul in locuinta cuprinsa de flacari. O adevarata tragedie a avut loc noaptea trecuta in cartierul Elisabetin din Timisoara. Patru frati, cu varste cuprinse intre 6 ani si 4 luni, au murit dupa ce locuinta in care se aflau a fost curpinsa de flacari.

Copiii nu erau supravegheati de catre parinti, ci au fost lasati in grija fratelui mai mare, in varsta de 14 ani. Se pare ca baiatul i-a lasat singuri pe fratii mai mici si a plecat la bucatarie pentru a le incalzi laptele.

Cand s-a intors nici nu a mai putut sa intre in camera din cauza fumului. Speriat, copilul a iesit in strada si a inceput sa strige dupa ajutor.

4 frati si-au gasit sfarsitul in locuinta cuprinsa de flacari. Parintii nu erau acasa

In scurt timp a ajuns la fata locului si mama copiilor care a intrat in casa. Nu a mai putut face nimic pentru cele 4 suflete. Nici macar nu si-a vazut copiii din cauza fumului gros.

„La locul interventiei s-au deplasat de urgenta 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, doua ambulante cu medic si doua asistente medicale”, a declarat Elena Meghera, purtator de cuvant al ISU Timis.

Folosind o camera cu termoviziune si masti de oxigen, pompierii i-au gasit pe cei 4 copilasi. Parintii si baiatul de 14 ani au fost dusi la spital. Cei 3 s-au intoxicat cu fum dupa ce au intrat in casa, incercand sa mai salveze cate ceva.

„Baiatul a zis ca era cu copiii in casa si ca s-a dus la bucatarie sa ia lapte pentru cel mic. Cand s-a intors deja nu mai putea sa intre in dormitor. Fumul era deja prea gros si a trebuit sa iasa afara. Copiii erau singuri.

Mama a venit la vreo 10-15 minute dupa ce a iesit baiatul afara. Probabil a sunat-o. Era disperata cand a ajuns. A intrat in casa, dar n-a putut sa inainteze prea mult. Era fum gros”, a declarat un martor, potrivit observator.tv.

La scurt timp dupa producerea tragediei, mama copiilor a postat pe Facebook doua mesaje.

Una dintre fetite a murit in ziua in care a implinit 2 ani

Antonia a implinit 2 anisori fix in ziua in care si-a gasit sfarsitul. Alaturi de ea, in flacari au murit Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani) si Adrian (4 luni). Vecinii sustin ca parintii, iubitori de alcool, obisnuiau sa-si lase copiii singuri in casa. Pompierii au stabilit ca soba a fost de vina pentru producerea incendiului. O ancheta a fost deschisa in acest caz.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână